| αρχική σελίδα αρχείου εικόνων | αρχική σελίδα Liberopoulos.gr |

Δημήτρης Λιμπερόπουλος: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΚΟΝΩΝ

Προειδοποίηση Προειδοποίηση: Το αρχείο παραμετροποίησης /home/dliber/public_html/includes/configure.php είναι εγγράψιμο. Για λόγους ασφαλείας ρυθμίστε κατάλληλα τις άδειες πρόσβασης του αρχείου.
click στην εικόνα για μεγέθυνση
71. ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ένας συνθέτης κι΄ένας ρεπόρτερ σέ μιά πόλη που σφίζει απο ζωή, πλούτο, μιζέρια, θέαμα και συρτάκι... 

Οι αναμνήσεις του ρεπόρτερ στη Νέα Υόρκη του Μάνου Χατζιδάκι, συνεχίζονται με φωτογραφίες, λεζάντες κα ιχνογραφήματα. Κάποιοι μου λένε, γιατί δεν βγάζεις ένα βιβλίο με θέμα το οδοιπορικό ενός συνθέτη ΄κι΄ενός ρεπόρτερ κάτω από τους ουρανοξύστες… Απαντώ ότι απεχθάνομαι το όλο σύστημα διαφήμισης και προώθησης από τους εκδότες, που με το δίκιο τους, υποχρεώνουν τον συγγραφέα να κάνει παρουσίαση του βιβλίου. Ο εκδότης, ειδικά σε μένα, θέλει και κάποιες συνεντευξούλες στο τύπο και στη τηλεόραση, διαδικασία ψυχοφθόρος, για ένα σκεπτόμενο αραχτό ον που έχει πάψει απο καιρό να είναι αεικίνητος ρεπόρτερ … Και για να ακριβολογώ, λίγο πριν το τέλος, προσπαθώ να μαζέψω μέρος μιάς καριέρας, σ΄αυτή εδώ την ιστοσελίδα... Κι΄αναρωτιέμαι, αν το κάνω για υστεροφημία μου ή για κάποιους ερευνητές που θα θέλουν στοιχεία για προσωπικότητες του 20ου αιώνα... Βλακείες λέω, γιατί πως θα υπάρχουν ερευνητές σε ένα κόσμο βιαστικό και ασυνάρτητο, αποκομμένο από το παρελθόν και χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τις ρίζες του... Πολύ σωστά μου μήνυσε ένας νεαρός ιντερνετίστας: Παππούλη, όσο ενδιαφέρεται η γενιά μου για τον Αττίκ, τόσο θα ενδιαφερθούν και οι επόμενες για τον Χατζιδάκι!

 :: κατηγορίες εικόνων ::

1
 

 :: Αναζήτηση ::

 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
 

:: αρχική :: κείμενα :: προφίλ :: επικοινωνία

© Δημήτρης Λιμπερόπουλος  

Προτάσεις αγοράς: έπιπλα κουζίνας ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ